Servicegericht.
Optosite heeft een gedreven en service gericht team. Ons doel is om de opticien te helpen door op internet duidelijk en goed vindbaar te zijn. Nieuwe klanten zoeken vaak op internet alvorens zij een keuze maken. Een optimale website geeft vaak zelfs de doorslag of een klant naar u komt of naar uw concurrent gaat. Maar ook bestaande klanten vinden het prettig om informatie te vinden over hun opticien.

Onderdeel Ercon.
Doordat Optosite onderdeel van Ercon is, staan wij dicht bij de opticien. Wij weten wat u nodig heeft. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Daarbij kunt u ook gebruik maken van onze Kennisbank, kunnen wij Brilonline in uw website plaatsen. Wij kunnen het overzicht van de vergoeding van de zorgverzekering op uw website plaatsen.

Gespecialiseerd.
Wij zijn gespecialiseerd in ontwerpen en stijlen van website design en het onderhouden en beheren voornamelijk voor opticiens, optometristen en andere beroepen in de optische markt. Uiteraard kunnen we ook deze zaken verzorgen voor andere beroepen en bedrijven.

Eigen gezicht.
Wij zijn van mening, dat het wenselijk is voor het zelfstandig optiek bedrijf ook op het web als zodanig herkenbaar te zijn,dus met een eigen gezicht. Maar al te vaak zie je algemene websites waarbij alle acties en promoties door één en dezelfde toeleverancier wordt gedaan… weg is uw onderscheid.

Daarom Optosite! Op een rijtje.

  • Een gedreven en servicegericht team

  • Wij helpen u op internet duidelijk en goed vindbaar te zijn

  • Doordat Optosite onderdeel van Ercon is, staan wij dicht bij de opticien, wij weten wat u nodig heeft!

  • Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee

  • U kunt gebruik maken van onze Kennisbank, Brilonline, online agenda en overzicht van de zorgverzekering

  • Wij zijn gespecialiseerd in website design en beheer voornamelijk voor opticiens, optometristen en andere beroepen in de optische markt

  • Bij Optosite bent u uniek

Presenteert Optosite