Maak van de eerste indruk een goede indruk!

goede_indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer, zorg er daarom voor dat de bezoekers op jouw website willen blijven.

Maak het de klanten nog makkelijker

webshop

“Geen tijd” is geen excuus meer! Door een webshop aan de website te koppelen is het voor de klanten nog makkelijker en sneller om hun producten na te bestellen.

Mobiele toegankelijkheid

mobiel en tablet

Zorg ervoor dat jouw website ook op mobiele apparaten goed leesbaar en navigeerbaar is. Bezoekers storen zich aan een website die niet werkt naar behoren en zullen op zoek gaan naar een website die wel goed leesbaar is.

Wees uniek

Uniek

Wees uniek, laat zien wie je bent en waar jouw kracht ligt. Focus je daarop zodat dit een duidelijk kenmerk is van het bedrijf.

Maak het de bezoeker gemakkelijk

Contact

Bied meerdere contactmanieren aan op uw website om het de bezoeker gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan een contactpagina, het vermelden van een e-mailadres, telefoonnummer en een bezoekadres met een kaart.

Vernieuw de content van de website

Vernieuw

Het regelmatig veranderen van de content van de website maakt de website levendig en bezoekers zullen vaker een kijkje nemen. Op deze manier komt er meer webverkeer en zal Google dit ook interessanter vinden.

Een sterke domeinnaam

domeinnaam

Een pakkende domeinnaam is niet te lang, is gemakkelijk te onthouden, heeft niet meer dan 1 koppelteken, moet goed uit te spreken zijn, wordt niet verkeerd geïnterpreteerd.

Bedenk een goede aktie

actie

Zet een leuke actie op je website en verander deze af en toe, hierdoor zullen klanten vaker terug komen op de website.

Een pakkende titel is belangrijk voor zoekmachines

titel

De paginatitel is de belangrijkste zin van je gehele webpagina. Titels zijn een korte, bondige en overtuigende beschrijving van een webpagina. Gebruik voor de hoofd titel en de andere titels de juiste tags en word beter vindbaar in Google en andere zoekmachines.