Wij hanteren géén opzegtermijn voor onze abonnementen.

U kunt uw vraag invullen op de contactpagina, een email sturen naar: info@optosite.nl of bellen met 0592-405000

Ja dat is zeker mogelijk. Elke webwinkel is voorzien van een CMS waarin u uw volledige webwinkel kan bedienen.

Dit is geen probleem. U kunt uw domeinnaam door ons laten verhuizen.

Bij een host abonnement kunnen er tot 10 e-mail adressen worden aangemaakt.

Een website moet ergens op een server staan om op het internet zichtbaar te zijn. Hiervoor huurt u ruimte op een server. Een domeinnaam is uniek en staat geregistreerd, hiervoor betaald u registratie kosten.

Dat ligt er onder andere aan hoe groot de website is. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Ja dat kan. Als u al een website heeft en u deze alleen bij ons wilt onderbrengen dan kan dat. U krijgt een eigen dashboard omgeving waar volledig beheer heeft over uw domein.

Uiteraard kunnen wij ook een website voor u verzorgen als u geen opticien bent.

Ja dit kan door middel van Google Analytics. Voor deze toepassing moet wel het een en ander worden aangepast.

Uiteraard zullen wij u goed advies geven over uw website en wij zullen ons uiterste best doen om uw website in uw style te maken. Wij zullen het ook noemen als wij denken dat een bepaald idee niet goed zal uitpakken.

Bij de startersite kunt u kiezen uit 2 lay-outs en uw eigen logo wordt geplaatst. Bij een website op maat heeft u echt uw eigen stijle. De webdesigner gaat met u overleggen wat u wilt en zal de website maken zoals u dat wilt.

Ja, alle websites van Optosite hebben een responsive design. Dit houd in dat de website zich aanpast aan elk apparaat.

Een starterwebsite heeft 4 pagina’s en 1 contactpagina. Bij de website op maat kunt u zoveel pagina’s als u wenst.

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze de content van een internetsite of intranet te beheren. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn site.

Ja dat kan door een gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Indien de website bij ons gehost wordt, heeft u automatisch een back-up. Wij kunnen dan snel uw website weer terug zetten. Vervolgens onderzoeken wij waar het lek is ontstaan.

Een Starter website kan na aanlevering van het materiaal binnen 2 werkdagen online staan. Bij een website op maat ligt het er aan hoeveel en wat er precies moet gebeuren.

Voor een basiswebsite moet u zelf de teksten en plaatjes aanleveren. Wilt u een website op maat, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Er zijn verschillende methodes om beter vindbaar te worden. Onder andere door veelgebruikte zoekwoorden in de website te noemen, een goede domeinnaam te kiezen, zorgvuldig titels te kiezen en door middel van Meta tags te gebruiken. Wij helpen u hier graag mee.

Optosite staat voor service en willen u dan ook graag helpen als u er niet uit komt.

Een webwinkel is te omvattend om er één prijs voor te berekenen. Het ligt er net aan wat uw wensen zijn. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een website moet ergens op een server staan om op het internet zichtbaar te zijn. Dit kunt u vergelijken met een bestand die u opslaat op uw computer. Optosite heeft een eigen snelle server alleen voor Optosite klanten.

Wij bieden 3 pakketten aan. Zeker hosting(€24,75 excl. btw. p/m), Webbeheer(€49,50 excl. btw. p/m) en Webbeheer +(€89,75 excl. btw. p/m). Zie voor meer informatie Webbeheer

Bij een beheer abonnement zullen wij uw website beheren. Dit houd in dat wij op verzoek andere content (inhoud van de pagina) zullen plaatsen, updates uitvoeren, uw website beveiligen, back-up’s maken etc. Ook zullen wij het zelf aangeven als wij denken dat uw website aangepast moet worden.

Als u een website wilt dan kunnen wij vrijblijvend voor u een offerte maken. Wij kijken dan samen naar uw wensen. Óf u kunt direct kiezen voor de starter website voor €199.

Potentiele klanten en bestaande klanten zoeken vaak informatie op internet.
Het is daarom van belang dat ook u te vinden bent op het web. Niet alleen zodat nieuwe klanten u kunnen vinden, maar ook om bestaande klanten te behouden. Een optimale website geeft zelfs vaak de doorslag of een klant naar u komt of naar uw concurrent gaat.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.